Kontakt oss

STORMCHASERS AS

N 8320 SKROVA

Tlf 99602603 / 95774404

post [a] stormchasers.no

 

Lofoten på sitt beste!

Stormchasers kan tilby unike oplevelser - enten det er storm eller stille, høst, vinter, vår, eller sommer. Vi tar deg dit du vil, når du vil. Du har opplevelsen i deg, vi hjelper deg finne den.

Historie

Vår kunnskap blir din historie. På turen forteller vi om steder vi passerer, historiske hendelser, myter, sagaer og andre detaljer som utvider opplevelsen din.

Stormchaser? Du og?

Runde rundt Skrova i vindstyrke 15m/s eller mer. Mellom bølgetoppene vil du finne skrekkblandet fryd og en flott opplevelse. Vi belønner deg med et bevis etter turen.

Luksustur til Trollfjord

Hva med kombinasjon fart og luksus? Vi tar turen til Trollfjorden gjennom trange sund, under bratte fjell og åpen himmel med frisk vind i ansiktet i rafting båten Narve. I Trollfjorden venter den andre båten - Marie - med varm mat og litt styrkedrikk. På flybridgen til Marie beholder vi nærheten til naturen mens vi i "litt" lavere fart cruiser en alternativ rute tilbake. Alternativt sitter vi inne i oppvarmet båt, fortsatt med god utsikt til fjell og andre karakteristiske lofottrekk. Ta kontakt med oss for tilbud.

Hvis antall passasjerer tilsier det, kjører man en vei i hver båt - fart og luksus.

Velkommen ombord!

 
Siste